Претрага
Close this search box.

RESURSI ZA RAZVOJ PROJEKATA ZA UČESNIKE/CE SA ZAPADNOG BALKANA

Da li…

…pišete svoj prvi Erazmus+ projekat u oblasti mladih sa partnerima iz drugih zemalja ili se pripremate da šaljete i primate volontere/ke kroz Evropske inicijative za solidarnost?

…tražite pouzdane i entuzijastične partnerske organizacije iz drugih evropskih zemalja?

…tražite primere uspešnih projekata zarad inspiracije?

…želite da ojačate svoju organizaciju putem međunarodnih obuka, seminara, simpozijuma i konferencija?

Sve to možete postići korišćenjem BESPLATNIH online resursa u nastavku:

  • Pretražite arhivu Erazmus+ projekata – istražite 200.000+ odobrenih projekata (da, 200.000, nije greška u kucanju) i istražite projekte sa izuzetnim rezultatima i pričama, pronađite inspiraciju za svoje projekte i/ili potencijalne partnere.
  • Koristite platformu YouthWiki – da saznate o omladinskim politikama u evropskim zemljama i pronađete podatke o potrebama mladih ljudi. Trenutno 33 zemlje učestvuje u YouthWiki.
  • Otključajte mogućnosti sa Eurodeskom – dinamična mreža nacionalnih koordinatora i lokalnih i regionalnih partnera, otvara vrata svetu mogućnosti. Povežite se sa sličnim pojedincima/kama i organizacijama za svoj projekat, omladinsku razmenu, volontiranje i još mnogo toga.
  • Pretražujte EU registar učesnika/ca – ako želite da učestvujete u Erazmus+ pozivima za predloge, vaša organizacija mora biti registrovana i imati devetocifreni identifikacioni kod učesnika (PIC). Ovaj registar sadrži sve učesnike EU programa.
  • Evropski kalendar za obuke – ako vas zanima koje obuke u oblasti mladih i neformalnog obrazovanja Evropa nudi, ostvarite kontakte za zajedničke buduće projekte i razvijte kapacitete svoje organizacije za međunarodnu saradnju u oblasti mladih, pretražite ovaj online kalendar za interesantne međunarodne obuke, seminare, konferencije, itd. Učešće u većini aktivnosti je besplatno za organizacije, institucije i praktičare/ke u oblasti omladinskog rada i svake godine se održi na stotine!
Skip to content